VANSPOR'DA PAROLA GALİBİYET

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor ligdeki kötü gidişine Sakaryaspor karşısında son vermeyi hedefliyor.

Rıdvan Can

 

Hafta içi Türkiye Ziraat Kupası 4'ncü turunda evinde Sancaktepe'yi yenerek adını 5'nci tura yazdıran temsilcimiz Vanspor gözünü hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçına çevirdi.

 

SAKARYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Koşu ile başlayan antrenman ısınma çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan Kırmızı-Siyahlılarda, yarım sahada teknik, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.

 

“SANCAKTEPE MAÇININ ZOR OLACAĞI BELLİYDİ”

Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Sancaktepe galibiyeti sonrası gazetemize yaptığı açıklamada “Galip geldiğimiz için mutluyuz. TFF 2'nci Lig  Beyaz gurubun zorlu takımlarından biri olan Sancaktepe maçının zor olacağı belliydi. Bu maç öncesi istek arzu üst düzeydeydi. Bu maç öncesi önemli mevkilerde önemli oyuncularımızın sakatlıkları bizim açımızdan büyük şansızlıktı. Osman ve Burçak ameliyatlı, Sefa'nın kaburgası çatlak antrenmanlara yeni başladı. Yakup Demir'in adale ağrıları yeni geçti. Özellikle ligde zor maçlar oynuyoruz. Bu uzun lig maratonunda taraftarımızdan sabır ve destek istiyoruz” dedi.

 

“SAKARYA'YA PUAN İÇİN GİDİYORUZ”

Ligin 11'nci haftasında ligin en kritik deplasmanına çıkacaklarını sözlerine ekleyen Şimşir, "Sakaryaspor maçını kazanmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Bu zorlu deplasmana puan veya puanlar için gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

“SAKARYA MAÇIYLA AYAĞA KALKMAK İSTİYORUZ”

Sakarspor maçıyla kendilerine yeni bir sayfa açmak istediklerini ifade eden Şimşir, "Sakaryaspor maçına çok farklı bakıyoruz. Zor maç olacak ama Sakarya maçıyla ayağa kalkmak istiyoruz. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme