Vanlı Masterler Antalya'da Coştu

Antalya'da 23-28 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuva Gruplar'da önceki gün oynanan maçlarla start verildi.

Rıdvan CAN

Türkiye'den ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden birçok yabancı takımın katıldığı turnuva'da Van Masterler Futbol Takımı çekilen kura sonucu Muğla Masterler, İstanbul Silivri Masterler ve Çek Cumhuriyeti Masterler takımlarının yer aldığı grupta yer aldı.

İlk maçını İstanbul Silivri Masterler takımıyla yapan Van Masterler, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. İkinci maçında ise, Muğla Master takımıyla karşılaşan Van Masterler bu maçı 6-2 aldı. Muğla Master takımı karşısında maç boyunca etkili ve güzel bir oyun ortaya koyan Van Masterler, güçlü rakiplerine göz açtırtmadı.

Maçın ilk yarısında takım kaptanı Zeki Yılmaz ve Fahri Baştürk'ün golleriyle devreyi 2-0 önde kapayan Van Masterler Futbol Takımı özellikle kaleci Metin Şevli'nin kurtarışları takıma güven verdi. Van Masterler özellikle Enver Azbay ve Servet Şahar'ın etkili oyunu hücum hattında etkili olan Bengin Çakay, Fahri Baştürk'ün üstün performansı ve takımını sırtlayan savunmanın bel kemiği Zeki Yılmaz'ın ve Bengin Çakay'ın hattrick yaptığı İstanbul Silivri Masterler takımı karşısında Enver Azbay'ın asistleriyle ikinci yarıda Zeki yılmaz, Bengin Çakay, Fahri Baştürk ve Lezgin'in kaydettiği gollerle güçlü rakibini 6-2 yenmeyi başardı.

Son maçını Çek Cumhuriyeti ile oynayan Van Masterler güçlü rakibini kaptan Zeki Yılmaz, Mükrrem ve Fahri'nin golleriyle 3-1  yenerek gruptan çıkmak için diğer takımların maç sonuçlarını bekleyecek.

Bakmadan Geçme