Van İnternet Çiçekçileri

Etrafımızdaki insanlara neden çiçek göndeririz? Hiç düşündünüz mü?

Bunun birçok nedeni olduğunu fark ettim; Bir açılış olur iyi dileklerimizi sunmak için ya da orada olamadığımız için çiçek göndeririz, affedilmek için çiçek göndeririz, birini önemsediğimizi ve aklımızda olduğunu belli etmek için çiçek göndeririz. Sürpriz yapmak için, şaşırtmak için kısaca insanları şaşırtmak ve duygularına hitap etmek için çiçekleri kullanırız.

Bazı bilgeler derki; bir insana canlı bir nesne hediye etmek ona hayat hediye etmek; güvendiğini ve bu canın değerini bileceğini htirmektir. Bu nedenle canlı varlıkların hediye edilmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle bazen can yoldaşı bir köpek, sevimli bir kedi hediye eder ve karşımızdaki insanın sonsuz sevgisine güvendiğimizi belli ederiz. Çiçekler bu durumu en güzel anlatan canlılardan birisidir. Rengarenktirler ve anlam yüklüdürler. Bazen saflığı, bazen özlemi, bazen minneti anlatırlar. Hayatınızın her anında yaşadığınız duyguları anlatacak bir rengi vardır çiçeklerin.

Mesela papatyalar masum ve saf sevgi demektir. Sarı gül özlemi anlatır. Beyaz gül masum bir aşkın ilk adımıdır. Pembe gül minnettir.

Bütün bu çiçeklerin bir anlamı varken neden insanlarla konuşmayı bekleyesiniz ki; ofiste otururken aklınıza geldiği anda eşinize koca bir demet sarı gül gönderin. Özlediğiniz, söylemek için illa ki uzaklarda olmanıza gerek yok.

Kızınızın mezun olacağı törene elinizde koca bir papatya demeti ile gidin. Onunla gurur duyduğunuzu bilmesi için bunu duymasına gerek yok, ona masum bir sevgi duyduğunu söyleyen ilk adam, çiçekler ile onu bekleyen ilk anne olun.

Tüm sevdiklerinize duygularını anlatacağınız ve onlarla yan yana olduğunuzu göstermek için tercih edeceğiniz bir çiçek mutlaka vardır. Onları sevdiğinizi göstermek için beklemenize gerek yok. Doğada herkese yetecek kadar çiçek var.

Bir demet çiçek alarak eve gidin, kendinizi ya da sevdiğiniz kadını, arkadaşınızı mutlu edin. Bırakın getirdiğiniz çiçeklerin kokusu bütün eve yayılsın. Yemek masasını ya da salonu süsleyen çiçekler gözünüze hitap ederken gördüğünüz güzellik saatlerce mutluluk hormonunuzu canlı tutsun. Harika duygularla geçen bir gün ve sevildiğini bilen insanlar yaratmak bir çiçek demeti kadar yakın.

Van çiçek gönderimi için http://www.cicekmarket.com/van-cicek-siparisi/ linkini ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme