Sende Bir Forma Al Takımına Sahip Çık

'Bir Formada Sen Al Takımına Sahip Çık' kampanyası büyük ilgi gördü.

Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimi tarafından organize edilen 'Bir Formada Sen Al' Takımına Sahip Çık kampanyası dün Perihanoğlu Avm 3 katta sergilenerek bir ay boyunca satışa sunulacak.

Rıdvan CAN-İlhan Siyahtaş

Açılışı gerçekleşen 'Bir Formada Sen Al Takımına Sahip Çık'  kampanyasının resmi açılışını HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre, Van Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Cahit Bozbay, Van B.Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram ve Van TSO yönetim kurulu üyeleri Faruk Biner,Diyaddin Altınal, tarafından açılışı gerçekleşti.

100 TL'den satışa çıkarılan Van Büyükşehir Belediyespor sevdalısı olan taraftarlar aldığı formalarla kulübe destek çıktı.

Forma kampanyasına HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, Van Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Cahit Bozbay, HDP Van Milletvekili aday adayı Cüneyt Caniş, STK'lardan Van TSO yönetiminden Faruk Biner, Diyeddin  Altınal ve Van Şoförler Cemiyeti  yönetimi  B.Belediyespor Teknik heyeti  futbolcular  ve taraftarlar katıldı.

HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, açılış sonrası bir forma alarak kulübe destek olurken,  Van TSO yönetim kurulu üyelerinden Faruk Biner, Diyaddin Altınal ise, 20 forma alarak Van Büyükşehir Belediyespor'a sahip çıktıklarının örneğini sergilediler.

ÜÇER;''HEPİMİZİN EL BİRLİĞİ İLE HAREKET VE DESTEK VERMEMİZ GEREKİYOR.''

'Bir formada Sen Al Takımına Sahip Çık'' Kampanyası resmi açılışında konuşan HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, İlimiz'de spor'un gelişmesi ve spor'un geliştirmiş olduğu evrensel duyguları gelişmesi adına bu açılaşa katılmayı bir sorumluluk olarak adlettim. Hem bir milletvekili olarak hem de Van'lı olarak İlimiz'deki bütün sportif faaliyetlerin gelişmesi için el birliği ile hareket etmemiz gerektiğini vurgulamak isterim. Başta Büyükşehir Belediyespor kulubü olmak üzere bütün sportif etkinliklerine güç katmamız lazım diyen Üçer, ''Gençlerimizin sportif faaliyetlerle kendilerini geliştirmeleri daha sağlıklı daha huzurlu bir yaşam için böylesi bir kotaya girmesinde, özellikle devlet politikası olarak gençlerin uyuşturucu ve fuhuş batağına saplanması politikalarına karşı gençlerin ve çocukların daha sportif ortamlarda evrensel duygularını geliştirecek ortamlarda buluşması için hepimizin el birliği ile çaba sarf etmesi gerektiğini ve özellikle Kürdistan ve Van'da dünya'da sporun evrensel sloganı olan dostluk kazansın, barış kazansın, sloganıyla bende bu çalışmaları selamlıyorum umuyorum ki, gençlerimizle birlikte gelecekte güzel bir yaşamı birlikte tesis ederiz. 'Bir formada sen al' takımına destek ol, kampanyasına katıldım ve bir forma aldım. Van hepimizindir, Van'da sporun gelişmesi hepimizin faydasınadır. Buna hepimizin el birliği ile hareket ve destek vermemiz gerekiyor.'' dedi.

 

BAYRAM; ''BİR FORMADA SEN AL TAKIMINA SAHİP ÇIK''

Van B.Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram ise, maddi anlamda uzun süredir sıkıntılı günler geçiren ve herhangi bir kesimden tam anlamıyla destek alamayan VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'umuza faydalı olabilmek adına bir kampanya başlattıklarını ifade eden Bayram,"Bir Formada Sen Al, Takımına Sahip Çık kampanyamız başladı.  Buraya kadar gelen taraftarlarımıza ve STK temsilcilerimize ve bütün konuklara teşekkür ediyorum inşallah takımıza iyi bir kampanya olur.''dedi.

 

FUTBOLCULAR ÇAĞRI YAPTI

Van B.Belediyespor futbolcuları da taraftarlara seslenerek kampanyaya destek vermelerini istedi. Takım kaptanı Ali Kurt, "Büyük Van B.Belediyespor taraftarları desteklerinizi bekliyoruz" derken, Murat Yıldırım ise "Van B.Belediyespor İçin 1 Formada Sen Al" diyerek taraftarlardan forma almalarını istedi.

Konuşmaların ve ikramların ardından forma satışları başladı yaklaşık bir ay satışı devam edeceği belirtildi.

Bakmadan Geçme