Öğrencilerden Hastalara Karanfil

Hürriyet Koleji’nde okuyan öğrenciler, Van Özel İstanbul Hastanesi Onkoloji Servisi’nde kemoterapi gören hastaları ziyaret ederek karanfil verdiler.

Hemşirelik bölümünde okuyan 10. sınıf öğrencileri, Van Özel İstanbul Hastanesi Onkoloji Servisi’ndeki kemoterapi hastalarına karanfil dağıtarak onlara moral verdi. Öğrencilerin anlamlı ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren İstanbul Hastanesi Müdürü Ömer Çiçeksay, “Hemşire arkadaşlarımızın hastalara yakın ilgisi, eminim onlara iyi bir moral olmuştur. Onkoloji bölümünde yatan hastalarımız maalesef üzülerek söylüyorum, sıkıntılı bir hastalıkla mücadele ediyorlar. Bizde onları kurtarmak için mücadele ediyoruz. Allah kimseye göstermesin. Onların ilaçlardan daha çok morale, sevgiye ve ilgiye ihtiyacının olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda doktorlarımız ve personelimizle yaptığımız çalışmalarda elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Öğrencilerimizin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı başta hocaları olmak üzere kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Onkoloji Uzmanı Dr. Doğan Koca ise, kendilerini ziyaret eden öğrencilere teşekkür ederek, bunun hastalara iyi bir moral olacağını söyledi.
Sürekli cihaza bağlı kalan hastaların umuda yolculuklarının kendilerini derinden üzdüğünü vurgulayan Senanur Atacan adlı öğrenci ise, “Ben ve arkadaşlarım bugün İstanbul Hastanesi’nde kemoterapi tedavisi gören hastalara moral amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyarette kendilerine karanfil verdik. Bu kapsamda tüm hastalara Allah’tan acil şifalar diliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme