Miniklerin sergisi büyük ilgi gördü

Şehit Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çeşitli resim ve el işi çalışmaları okul bahçesinde kermes eşliğinde sergilendi.

Rıdvan CAN

Şehit Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu 2. Sınıf Öğretmeni Fülay Yiğit nezaretinde açılan resim ve el işleri sergisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Okul bahçesinde açılan sergi ve kermesin açılış kurdelesini okul müdürü Osman Ayşin, 2. Sınıf öğretmeni Tülay Yiğit, öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından kesildi.

Açılışta konuşan okul müdürü Osman Ayşin, 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde öğretmen ve öğrencilerimizin özverileriyle çok güzel bir eğitim yılı geçirdiklerini belirterek, '2/E sınıfı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi de bu güzel resim sergisini açtıkları, öğrenci ailelerimizi de kermes açarak böyle anlamlı bir davranışta bulundukları için kutluyorum. Başarılı öğrencilerimiz çok güzel çalışmalar yapmışlar, hepsinin gözlerinden öpüyorum" dedi.

Sergi ve kermesin hazırlanmasında emeği geçen 2.sınıf öğretmeni Fülay Yiğit, " 2.sınıf öğretmeni olarak öğrencilerime gerekli akademik bilgiyi verdim, iyi oldu onu hissettim. Güzel bir şeyler yapsınlar, sosyal etkinlikler yapsınlar istedim. Çocuklar görsünler mutlu olsunlar onura olsunlar, kendi yaptıkları etkinliklerin farkına varabilsinler daha doğrusu kendi yeteneklerinin farkına varabilsinler diye de öğrencilerimizle birlikte yaptığımız çalışmaları sergilemek istedik. Tahminimizden daha güzel bir şey çıktı 'Çocukların gözlerindeki o parıltıyı gördükçe bizde mutlu oluyoruz'' dedi.

Okul yönetimi tarafından sergi ve kermese katılanlar arasında hediye çekilişi yapıldı.
Sergide öğrenci aileleri evlerinde hazırlamış oldukları yiyecek ve kurabiye pasta ve tatlılarla yılsonu kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek gelirin okulda öğretim gören, ancak maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kullanılacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme