Kayak Yarışması Sona Erdi

Türkiye Kayak Federasyonu ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Alp ve Kuzey Disiplini Kayak Yarışması sona erdi.

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2014-2015 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve Abalı Kayak Merkezi’nde düzenlenen yarışmada sporcular dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.
Genç kızlar ve erkekler, yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan ve 18 okuldan yaklaşık 80 sporcunun katıldığı yarışmada ilk 3’e giren yarışçılara ödüllerini Kayak Antrenörü Mehdi Tekçe ve Okul Sporları Koordinatörü Mustafa Kazancı verdi.
Kayak Antrenörü Mehdi Tekçe, yarışların güzel bir havada sağlıklı ve hakkaniyet içinde tamamlandığını belirtti. Okullarda yetişen öğrencilerin kayak alt yapısına önemli katkı sağladığını ifade eden Mehdi Tekçe, “Dereceye giren sporcularımız bundan sonra Van’ımızı Türkiye Kayak Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve müsabakalara katılan sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ediyor, dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.
Yarışmalarda alp disiplini genç erkeklerde Navdar Korkmaz birinci, Ömer Babat ikinci, Rıfat Ayakatık üçüncü oldu. Genç kızlarda ise Hazal Yörük birinci, Esra Ayçiçek ikinci, Seyran Üstün üçüncülüğü elde etti. Kuzey disiplini genç kızlarda Evin Kaya birinci, Gülcan İşgüleç ikinci, Rukan Akdağ üçüncü olurken, genç erkeklerde ise Yasin Ayçiçek birinci, Ozan Ayçiçek ikinci, Diyar Duman üçüncü oldu.

Bakmadan Geçme