KADIN KRAMPONLAR GECE ÇALIŞIYOR

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takım Antrenörü Ramazan Bildirici, Bayan futbol takımının her geçen gün daha da geliştiğini söyledi.

Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takım Antrenörü Ramazan Bildirici, Kadın futbol takımı ile ilgili gazetemize açıklama yaptı. Yeni sezon hazırlıklarını Atatürk Stadyumunda sürdürdüklerini ifade eden Tecrübeli Antrenör Ramazan Bildirici, antenmanların ve hazırlık maçlarının takım gelişmesinde çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Van'da düzenlenen bölge şampiyonluğu turnuvasında takımın üst düzey bir performansla sergiledikleri futbolla namağlup şampiyon olduklarını ifade etti.

''Kadın futbolunu Van'a ve Türkiye'ye sevdirmeye çalışıyoruz"

Yaklaşık bir ay önce bayan futbol takımı için yaptıkları seçmelerde çok yetenekli bayan futbolcular keşfettiklerini ve bu yetenekli bayan oyuncuları bir araya toplayarak bir takım kurduklarını ve bu oyuncularla teknik ve taktik konularında bilgiler vererek daha da gelişmelerini sağlayarak alt yapılarını oluşturduklarını belirter Bildirici, “Gelinen noktada alt yapıda oynayan futbolcularımız A takım futbolcularını aratmayan bir performans sergiledi ve bu oyuncularımız artık bir takım olmayı öğrendi ve kısa zamanda kenetlendiler. Oyuncularımız yaptığımız hazırlık maçları ile teknik ve taktik anlamda büyük aşama kaydettiler. Ancak daha yolun başındayız. Her geçen gün biraz daha iyiye gitsek te daha zamana ihtiyacımız var. Gerek 2. Ligde gerekse altyapı bölgesel liginde Van'ı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bayan futbolunu Van'a ve Türkiye'ye sevdirmeye çalışıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme