Çurku 30. yılını kutladı

Van'da yayınlanan haftalık Öz Haber Gazetesi sahibi gazeteci Murat Çurku 30. yılını meslektaşlarıyla kutladı.

Vansesi Haber Merkezi

Gazeteci Murat Çurku meslekte 30. Öz Haberci Gazetesi'nin 8.yıldönümünü kutladı. Büyük Urartu Oteli'nde düzenlenen kutlama programına Doğan Haber Ajansı (DHA) Bölge Müdürü Feyat Erdemir, Osman Nuri Yıldız, Yusuf Cansever ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Kutlamayı geleneksel hale getirdiğini belirten Çurku davetine katılan arkadaşlarına teşekkür ederek," Öz Haberci Gazetesinin kuruluşunu her yıl mütevazi bir törenle kutluyorum. Bu sene de Öz Haberci Gazetesinin 8. yılını mesleğimde 30. yılımı gazeteci arkadaşlarımla birlikte kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyorum. Beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına değinen Çurku, " Gazetecilik hayatımızda gecemizi gündüzümüzü katarak halkımıza doğru, objektif, tarafsız haber yansıtmak için çalışıyoruz. Çabamız doğru ve ilkeli haber yaparak gerçeklere ışık tutmaktır" dedi.
Gecede konuşan DHA Bölge Müdürü Feyat Erdemir, yaptığı konuşmada gazetecilerin bu tür organizasyonlarla bir araya gelmesinin önemine değindi. Erdemir,"Murat Çurku yıllardır bu bölgede gazetecilik yapıyor. Öz haberci gazetesinin 8. yıldönümünü ve gazeteci dostum Murat Çurku'nun meslekte 30. yıl dönümünü kutluyorum. Bu güzel geceye bizi de davet ettiği için teşekkür ederim" dedi.
Pasta kesilmesinin ardından gecede katılan gazeteciler meslekte yaşadıkları ilginç anlarını paylaştılar.

Bakmadan Geçme