''Pereira bu sözleri edebiliyorsa...''

Fenerbahçe Çarşamba akşam Shakhtar'a 3-0 yenilip elenirken maça damga vuran an Vitor Pereira'nın, Fred'e yaptığı hareket sonrasında oyundan atılması oldu.

Portekiz ve Yunanistan'dan yapılan tüm uyarılara kulaklarını tıkayarak Vitor Pereira'yı takımın başına getiren Fenerbahçe camiası, daha ikinci resmi maçta Portekizli teknik adamın kendisini attırmasıyla şok oldu. Fred'e yaptığı hareket sonrası sahadan atılan Pereira için maçın 4'üncü hakemi Sascha Stegemann'ın "küfür" uyarısı yaptığı ortaya çıktı. Maçın hakemi Felix Zwayer'in kırmızı kart gösterdiği Pereira için raporuna yazacaklarının alacağı cezayı belirleyeceği öğrenildi.

''Pereira bu sözleri edebiliyorsa...''

Fenerbahçe Çarşamba akşam Shakhtar'a 3-0 yenilip elenirken maça damga vuran an Vitor Pereira'nın, Fred'e yaptığı hareket sonrasında oyundan atılması oldu. Fred ise maçtan sonra Football-1 kanalına yaptığı açıklamada, "Ne söylediğini bence gidip Pereira'ya sormanız gerekir. Bir teknik adam sakatlanan bir oyuncuya bu sözleri edebiliyorsa benim söyleyecek çok da fazla bir sözüm yok. Ama kendisine teşekkür ediyoruz. Çünkü takımımız onun yaptığı bu hareket sonrasında kazanmayı daha çok istedi" sözlerini kullandı.

''Yunan Ligi'nin tatil ettiren adam...''

Fred ile girdiği ağız dalaşı sonrasında oyun dışında kalan Vitor Pereira, düzenlediği basın toplantısında sessiz kalırken, Shakhtarlı oyuncular ise Portekizli teknik adama ateş püskürdü. Maçtan sonra Football-1 kanalına konuşan olayın kahramanlarından Darijo Srna, "Lucescu bize Pereira'nın bu tarzından bahsetmişti. Geçen sezon Yunanistan Ligi'nin tatil edilmesini sağlayan bir adamdan bahsediyoruz. Oyundan düşmelerinin nedeni Pereira, kendi hatası sonucu kırmızı kart gördü. Fenerbahçe'yi çalıştıran bir teknik adam bunu nasıl yapabilir! Ama bu tabii ki Fenerbahçe yönetiminin sorunu " açıklaması yaptı.

'Karakter ve hocaları yok'

Srna daha sonra da Rumen Dolce Sport'a, "Zor, 5 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamak hiç de kolay değil. Fakat biz hazırdık. Karakterimiz vardı. İyi bir koçumuz vardı. Rakibimizde olmayan özellikler. İyi bir takım, iyi atmosfer. Biz Şampiyonlar Ligine hazırız" dedi.
 

Bakmadan Geçme