'VERİMDER Anadolu Buluşmaları' 14 Mart'ta Van'da

Enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı konusunda farkındalık çalışmaları yürüten Yapılarda Enerji Verimliliği Derneğinin (VERİMDER) Anadolu Buluşmaları'nın Van etkinliği 14 Mart Perşembe günü Elite World Hotel'de yapılacak.

Vansesi Haber Merkezi

“Enerji verimliliği, enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı” konularında, tüketici hak ve sorumluluklarını gözetmenin yanı sıra çalışmalarında ilgili kamu kurumları, bürokrasi, üniversiteler, medya, inşaat ve enerji sektörleri arasında bilgi akışı ve eşgüdümü sağlamak misyonuyla kurulan Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği, geleneksel hale gelen VERİMDER Anadolu Buluşmaları’nın 6’ncısını Van’da düzenliyor. VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin’in katılacağı“Verimder Anadolu Buluşmaları –Van” toplantısı 14 Mart Perşembe günü Elite World Hotel’de yapılacak. 

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği buluşmayla ilgili yaptığı açıklamada “Her geçen gün azalan mevcut enerji kaynaklarımızı korumak ve daha verimli kullanarak gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakabilmeyi hedefleyen VERİMDER, kamuoyunu yapılarda ısı yalıtımı, enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda bilinçlendirmek ve toplumumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan sivil toplum kuruluşuyuz. Mevcut enerji kaynaklarından daha uzun süre yararlanılmasına destek sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Toplumun her kesimi ile işbirliği yapmak, bilinçlendirmek, bilgilendirme ve eğitim seminerleri düzenlemek, çözümler üretmek ve ortak çaba göstermektir. Ayrıca ülkemizdeki yönetmeliklerin AB ve diğer dünya standartlarıyla uyumunda bilgi ve birikimiyle destek vermek önceliğimizdir. Bu yüzden Anadolu Buluşmaları’nın 6’ncısını 14 Mart 2019 günü Van’da düzenleyeceğiz. Elit World Hotel’de saat 12:00’da başlayacak toplantımıza CEO’muz Prof. Dr. Emre Alkin’ın yanı sıra önemli konuklar katılacak” ifadelerine yer verildi. 

 

Bakmadan Geçme