Muradiye sokak şenliklerinden renkli görüntüler

Van'ın Muradiye ilçesinde Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 'Sokak Oyunları Şenliği' renkli görüntülerle başladı. Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan'da vatandaşlarla birlikte halat çekme, dart atma, halka yerleştirme, badminton gibi oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar yaşadı.

Van’ın Muradiye ilçesinde düzenlenen Gençlik Merkezi tarafından organize edilen “Sokak Oyunları Şenliği” renkli görüntülerle başladı. İlçenin gençleri ve yerel halk, sokakları şenlik alanına çevirerek eğlenceli bir gün geçirdi.

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, vatandaşlarla birlikte halat çekme, dart atma, halka yerleştirme, badminton gibi birbirinden eğlenceli oyunları oynayarak keyifli anlar yaşadı. Kaymakam Aydoğan, "Etkinliğin amacının gençler arasında dayanışmayı ve sporu teşvik etmek olduğunu belirterek katılımcıların yüzlerindeki gülümsemeler, etkinliğin neşesini yansıtıyordu." Dedi.

Muradiye’de düzenlenen “Sokak Oyunları Şenliği”ne yediden yetmişe her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Çocuklar, gençler ve yetişkinler, bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdi ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirdi.

Şenlikteki oyunlar ve etkinlikler, ilçe halkının bir araya gelerek stres atması ve eğlenmesine olanak sağladı. Katılımcılar, güzel hava eşliğinde sokaklarda oyunlar oynayarak unutulmaz anılar biriktirdi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme