Van'da kesinti yapılacak! Bu mahalleler dikkat…

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 16 Mayıs Perşembe (bugün) Van merkez ve bir çok yerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 16 Mayıs Perşembe (bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van’ın 8 ilçesinde bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte VEDAŞ’ın elektrik kesintisi yapılacağını duyurduğu mahalleler…

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Bahçıvan, Cumhuriyet Ve Hafiziye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, Akçift, Atmaca, Bağdaşan, Çakırbey, Çolpan, Dağönü, Değirmenözü, Derebey, Ermişler, Esenpınar, Gedikbulak, Göllü, Güvençli, Halkalı, Karaağaç, Kumluca, Meydancık, Özyurt, Pirgarip, Sağlamtaş, Şahgeldi, Tabanlı, Yaylıyaka,Yeşilsu, Yumrutepe Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde, Dönemeç, Gölkaş Köprüler Mahallesinde, Şabaniye Ve Süphan Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, Ağaçören, Ağırkaya, Çubuklu, Evbeyli, Gözütok, Kardoğan, Kekiksırtı, Köycük, Mağara, Söğütlü, Ulupamir, Uncular,Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde, Bahçelievler, Karşıyaka, Dereagzı, Elmalı, Koçak, Yoldöndü, Altınsaç, Göründü, Yemişlik, Dilmetaş, Kuşluk, Timar, Atalan, Dağyöre, Pınarbaşı, Bağlama, İnköy, Selimiye, Hasbey, İkizler, Uysal, Yanıkçay, Kazanç, Değirmitaş, Hişet, Aydınocak, Dokuzağaç, Kurultu, Uğurveren, Yuva, Abalı, Aladüz, Guzelkonak, Kayalar Mahallerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Alnıak, Giyimli, Hoşap, Koçgüden, Mollahüseyin, Taşdöndüren, Tutmaç, Yedisalkım, Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde, Babacan Ve Kandahar Mahallelerinde, Şehitmemet Bey Mahallesi 521 Sk Ve 407 Sokaklarda  planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Saray ilçesinde, Kapıköy, Koçbaşı, Yamanyurt Mahallerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme