Feyzi Caner'den mahalle ziyareti

Van'ın Başkale Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Cander Büklümdere- Êringanî mahallesini ziyaret etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Başkale Belediye Başkan Yardımcılığına seçilen Feyzi Caner, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Caner, belediye meclis üyeleri ile birlikte Büklümdere Mahallesi'ndeki parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Büklümdere'de belediye tarafından yürütülen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Başkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyzi Caner, bu çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinlerinin taleplerini ve önerilerini dinledi. Caner, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olduğunu belirtti.

Ziyaret kapsamında, Başkan Yardımcısı Caner ve beraberindeki heyet, Büklümdere-Êringanî Mahallesi'nde evi yanan bir aileyi de ziyaret etti. Evi yangında zarar gören aile ile görüşen Caner, ailenin taleplerini dinleyerek, Başkale Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını ve gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.

Başkan Yardımcısı Feyzi Caner, mahalle ziyaretlerinin ve saha çalışmalarının devam edeceğini, halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözümler üreteceklerini belirtti. Caner, “Belediye olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam edeceğiz. Amacımız, Başkale'yi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir” dedi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme