• Haberler
  • Güncel
  • Tuşba Belediyesinden Üç Dilde Birlik Beraberlik Mesajı

Tuşba Belediyesinden Üç Dilde Birlik Beraberlik Mesajı

Tuşba Belediye Başkanlığı tarafından bölgede yaşanan çatışmalardan dolayı kentteki billboardlara 3 dilde birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı asıldı.

Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde AK Parti’nin Tuşba Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarında bulunan billboardlara afiş asıldı. Türkçe, Kürtçe ve Arapça bastırılan ve kentin çeşitli noktalarında yer alan afişlerde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe imzalı afişlerde şu açıklamaya yer verildi:
“Biz ki bin yıldır cennet Türkiye’de kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde huzurlu yaşadık. Daha düne kadar birbiriyle düşman olan, ancak bugün birçok farklı din, farklı ideoloji ve farklı görüştekilerin birlikte organize ve eş zamanlı tüm iç ve dış şer ve bedbaht odaklarının tahrikiyle, cennet memleketimizi Irak, Mısır ve Suriye gibi savaş alanına döndürüp, kardeşi kardeşe kırdırıp yok etmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Onların bu kem emellerini kursaklarında bırakalım. Unutmayalım ki Irak ve Suriye’dekiler Türkiye’ye sığındı, Allah muhafaza böyle bir durumda ey Kürt ve ey Türk kardeşler siz nereye sığınacaksınız? Hangi devlet size bakacak? Unutmayın bu üç günlük dünyada, bu cennet Türkiye hepimize yeter. Artık yeter.”
Birlik ve beraberlik mesajlarını okuyan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Bakmadan Geçme