Turnuva’nın Şampiyonu Kâtipler

Van Barosu Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası bu yılda Sevimli Halı sahada oynandı toplamda 16 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu rakiplerini farklı skorlarla yenen Kâtiplerspor oldu.

Haber: Konuk Yazar Orhan Yıldız

Turnuvayı kazanan Kâtipler final maçında Savcılar ve Hâkimlerden oluşan takımı Hasan (2) Çetin (2) ve Muarrem’in (1)  kaydettiği gollerle 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Her yıl geleneksel hale gelen futbol turnuvası bu yılda oldukça çekişmeli ve renkli geçti. Sevimli halı sahada gerçekleşen turnuvayı tertipleyen Avukat Harun Sevimli, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “Baromuz her alanda olduğu gibi futbolda da öncü ve güçlü olmuştur. Yapılan maçlarda arkadaşlarımız inanarak ve zamanını harcayarak oynadı. Turnuvanın dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirdiğine inanıyorum. Turnuvaya katılan takımlara teşekkür ediyorum, çok güzel diyalog ve ortam vardı. Arzu ettiğimiz kaynaşma, hoş görü ve uyum çok güzel şekilde sahaya yansıdı. Maçlar çok hararetli çekişmeli geçti en güzel yanı da olumsuz olaylar yaşanmadığını dile getirerek, Sporla sanatla uğraşmak, insanı vicdani yönden geliştirir, İnsana insan olması noktasında çok ciddi katkılar sağlar. Biz bu yüzden sanatsal ve kültürel faaliyetleri hem kendi içimizde yapma hem de bu tür faaliyetlere destek olmaya ve katkı sunmaya önem veriyoruz. Çünkü bu tür faaliyetler bizim insani ve vicdani yönümüzü geliştiriyor bu yüzden Turnuva bizim için çok başarılı ve zevkli geçti. Önümüzdeki turnuvada da başarılı olarak şampiyonluğumuzu turnuvamız gibi gelenekselleştireceklerine ifade ederek, şampiyon olan kâtiplerden oluşan takımı kutluyorum” dedi.

 

 

 

Bakmadan Geçme