SKODA VAN BAYİİ AÇILDI

Çek otomobil üreticisi Skoda, Van'da Arden Otomotiv showroomuyla Van ve çevre illere satış ve servis hizmeti vermeye başladı. Skoda'yı Van'a getiren Tekin ve Gültepe ailelerinden iş insanı Şaban Gültepe, 'Satış ve servisi olmadığı için Vanlı hemşerilerimiz araç alımı, araçlarının bakımı için Diyarbakır ve Erzurum illerine gidiyorlardı. Biz son konsept ve teknolojiyle donatılmış Skoda bayiliğini açarak müşterilerimize Van'da hizmet vermeye başladık ' dedi.

Rıdvan Can- Burhan Ergin  

Birbiri ardına sunduğu yeni modellerle atağını sürdüren ve satış grafiğini her geçen gün yükselten Skoda, satış sonrası bakım ve servis hizmetine devam ediyor. Modern hizmet binası, son teknoloji donanımı ve hizmet kalitesiyle göz dolduran Skoda, Van Edremit karayolu üzerinde hizmet vermeye başladı.   

 “Hem satış hem de servis hizmeti veriyoruz”  

Vanlı işadamı Şaban Gültepe, modern showroom ve servis imkanlarıyla hizmet vermeye başladıklarını belirterek, “55 yıldır Van’da ticaretle uğraşıyoruz. Otomotiv sektörüne girmeden önce konfeksiyon, beyaz eşya, mobilya ve iletişim sektöründe hizmet veriyorduk. Şimdi otomotiv sektörüne yatırım yaparak bu sektörü de hizmet kervanımıza eklemiş olduk. Geçtiğimiz yıl eylül ayında Skoda ile sözleşmemizi yaptık. Bu yılın Ekim ayında da işletmemizi müşterilerimizin hizmetine sunmuş olduk. Arden Otomotiv showroom da satış ve servis hizmetleri veriyoruz. Hizmet sunarken, Müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaya özen gösteriyoruz. Vanlı hemşehrilerimize çok büyük kolaylıklar da sağlıyoruz. Daha önce Van’da Skoda’nın servisi olmadığı için Vanlı hemşehrilerimiz araç bakım ve onarımları için Diyarbakır ve Erzurum’a gidiyorlardı. Biz son teknoloji, tam teşekkülü donanımına sahip Skoda bayiliğini Van’da açarak, sorunu çözmüş olduk. Van’a yakın çevre illerimizde Skoda marka araç kullanan araç sahipleri Van’ı tercih ediyor. Ayrıca Skoda marka araç almak isteyen vatandaşlar Diyarbakır, Erzurum veya batı illerine gidiyordu. Artık oralara gitmelerine gerek kalmadı.  Biz Skoda araç sahibi olmak isteyen müşterilerimize Van’da en iyi hizmeti sunacağız. Vatandaşlarımız Skoda marka araç maddelerini Van’da çok rahat temin edebilecekler. Skoda yedek parça ve aksesuarlarının satışını da yürüteceğiz. 6 bin metrekare alan üzerine kurduğumuz Skoda Arden Showroom  2 bin 400 metrekare kapalı alana sahiptir. Firmamızda çeşitli kademelerde 32 kişiyi istihdam ediyoruz” dedi.   

“Skoda’nın ‘insancıl yaklaşım“ felsefesini benimsiyoruz” 

Skoda markasının tüm dünyada uyguladığı “insancıl yaklaşım“ felsefesini ana strateji olarak benimsediklerini kaydeden Gültepe, şunları söyledi; “Memleketimiz Van’a yatırım yapmaktan, insanlarımızı istihdam etmekten mutluluk duyuyoruz. Tüm süreçlerimizde kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı, yaratıcı ve dinamik bir hizmet anlayışını sürekli kılmak, satış ve satış sonrası hizmetlerimizle, otomotiv sektöründe Skoda’nın bilinen ve tercih edilen öncelikli markalar arasında yer almasını sağlamaktır. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerimizde beklentilere cevap vererek eksiksiz karşılayacak nitelikte, kurum ve marka imajına yakışır düzeyde hizmet vereceğiz. Skoda markasının tüm dünyada uyguladığı “insancıl yaklaşım“ felsefesini ana stratejimiz olarak benimsiyoruz. Skoda Arden memleketimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun.”   

Bakmadan Geçme