• Haberler
  • Ekonomi
  • Satılmayınca 400 bin lira indirim geldi! Otomobilde görülmemiş indirim

Satılmayınca 400 bin lira indirim geldi! Otomobilde görülmemiş indirim

Elektrikli otomobil pazarının öncüsü Tesla, Türkiye'deki satış stratejisini güncelledi. Model Y araçlarında yapılan devasa indirimle fiyatlar 400 bin TL'ye kadar düşerken, hemen teslim edilebilir araçlar alıcıları sevindiriyor.

Tesla, Türkiye'deki satışlarında dikkat çeken bir adım atarak araç fiyatlarını 400 bin TL'ye kadar düşürdü.

Kasım ayındaki bu indirim, özellikle "Hemen teslim edilebilir" notuyla satışa çıkan Model Y araçlarıyla ilgili. Bu fiyat indirimi, Türkiye'deki elektrikli otomobil pazarında rekabeti artırabilir.

 

ARAÇLAR ALICISINI SEVİNDİRDİ

Araç satışlarında yaşanan durgunluk ve talep azlığı Tesla’nın Türkiye satışlarına indirim olarak yansıdı. Tesla, Türkiye’deki Model Y araçlarının fiyatlarını 431 bin TL’yi geçen indirimlerle güncelledi.

Türkiye otomobil piyasasında 10 aydır faaliyette olan Tesla, kısa bir zamanda 10.700 adet satışla Türkiye’nin en çok satılan elektrikli araç markası olarak kayda geçti. Yakaladığı başarının devam etmesi için araç fiyatlarında 200 bin TL ile 431 bin TL arasında indirim yapan Tesla, yaklaşık 50 aracını bu indirimli fiyatlardan sitesinde yayınladı.

 

İŞTE İNDİRİMLER

Tesla’nın sitesinde yer alan fiyatlara göre en ucuz araç 2 milyon 712 bin 538 TL iken 2 milyon 355 bin 480 TL olurken, en pahalısı 3 milyon 517 bin 421 TL'den 3 milyon 297 bin 811 TL'ye düştü.

Bakmadan Geçme