Haberimiz ses getirdi: Ara sokaklar temizlendi

Gazetemizde 'Ara sokakları kim temizleyecek? haberimizi dikkate alarak harekete geçen belediye ekipleri Van'daki birçok ara sokakta biriken karları temizledi.

Evren Doğruer

Van’ın İpekyolu İlçesinde kar yağışının ardından ara sokaklarda biriken karlar belediye ekipleri tarafından temizlendi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’tün talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, kentin birçok farklı noktasında biriken karları temizleyerek, esnaf ve vatandaşlardan tam not aldı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar ve esnaflar, “Bildiğiniz üzere son yılların en ağır kışını geçiriyoruz. Son günlerde yağan kardan dolayı ara sokaklar ve kaldırımlarda kar birikintileri vardı ama Allah razı olsun belediye ekipleri şuan tertemiz yaptı. Özellikle bu yıl belediye ekipleri karla mücadele konusunda çok iyi bir performans sergiledi. Gerek halk, gerekse esnaf bu konuda hiçbir sıkıntı çekmedi. Biz sizin aracılığınızla yetkililere seslenmek istiyoruz. Halk olarak kendilerinden çok büyük işler bekliyoruz. İnşallah bundan sonra Van’ımızda daha güzel çalışmalar göreceğiz. Van ne kadar yaşanabilir bir kent olursa, biz halk olarak o kadar onların arkasında oluruz. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme