Charlie Kids Cafe hizmete açıldı

Nizam ve İpek çifti tarafından tasarlanan Charlie Kids Cafe (Anne-Çocuk) kapılarını anne ve çocuklarına açtı.

Rıdvan Can

İpek ve Nizam çifti Bahçıvan Mahallesi Meçhul Asker Sokak'ta Türkiye'nin sadece birkaç ilinde olan Charlie Kids Cafe'yi  Van'da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Van'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen İşletme sahibi İpek Kahraman "Anneler buraya çocukları ile birlikte gelerek güzel zaman geçirecekler. Çocukları kaffedeki oyun parkında oynarken, anneler çaylarını kahvelerini rahat rahat içerek zaman geçirebilecekler. Çocuklara oyun parkında eğitimli gözetmenler tarafından bakılıyor. Ayrıca kâffemiz de doğum günü kutlamaları ve özel günler, partiler de yapılabiliyor. Bunun içinde özel bir oda tasarladık. Anneler, çocuklarının doğum gününü, öğrenciler özel günlerini burada parti vererek kutlayabilecekler. Bütün konuklarımızı bekliyoruz" dedi.

Bütün çocuk gruplarına hitap ettiklerini belirten İpek Kahraman, "Burada 2-12 yaş grubu çocuklar için farklı bir mekân dizayn ettik. 12 yaş grubunun üzerinde çocuklar içinde ayrıca bir mekân tasarladık. Anneler artık çocuklarının doğum günlerini evlerinde yapmak istemiyorlar. Çocuklarının doğum günü partilerini daha farklı güzel mekânlarda yapmak istiyorlar. Bizde onlar için bu güzel mekânı tasarladık ve hizmete açtık" diye konuştu.

Bakmadan Geçme