VANSPOR'DA BANDIRMA MESAİSİ

Vanspor, Erzurum kampı sonrası verilen 3 günlük aranın ardından Şahabettin Özarslaner Tesislerinde toplandı.

Rıdvan Can

 

Vanspor'da Erzurum kampı sonrası teknik heyet tarafından futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Dün itibariyle Van'da toplanan Kırmızı-Siyahlılar teknik direktör Hasan Erkin Şimşir öncülüğünde Şahabettin Özarslaner Tesislerinde 1 Eylül Pazar günü sahasında karşılaşacağı Bandırma maçı hazırlıklarının startını verdi.

 

Şahabettin Özarslaner Tesislerinde toplanan Vanspor'lu futbolcular Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde bir buçuk saat süren antrenman yaptı. Teknik Direktör Şimşir, antrenman öncesi futbolcularla saha içinde kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

 

"İYİ BİR HAZIRLIK KAMPI GEÇİRDİK"

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Erzurum kampını değerlendiren teknik direktör Şimşir, Erzurum kampında oynadıkları üç hazırlık maçında eksik yönlerini daha net gördüklerini ve buna göre önlemler aldıklarını söyledi.

 

Kampın oldukça verimli geçtiğini kaydeden Şimşir, "Erzurum'da 8 günlük bir kamp süreci geçirdik. İyi bir kamp dönemi olduğunu söyleyebilirim. Lige en iyi şekilde başlamak için kendimizi her yönden güçlendirdik. Kampta üç hazırlık maçı oynadık ve takım olarak hangi seviyede olduğumuzu net bir şekilde gördük. Elbette ki eksikliklerimiz için önlemler alacağız. Diğer taraftan fiziksel dayanıklılık ve güç odaklı çalışmalarımız oldu. İnşallah verimli çalışmalarımızın meyvelerini ligde toplarız" dedi.

Bakmadan Geçme