VANLI MİLLİ ANTRENÖR HAYATINI KAYBETTİ

Türkiye Atletizm Federasyonu bünyesindeki Yürüyüş Milli Takımı Başantrenörü ve Milli Sporcu Vanlı Sabahattin Tatar, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde hayatını kaybetti.

Vansesi Haber Merkezi

 Ayvalık Belediye Meclis Üyeliği ile Ayvalık Atletizm Kulübü’nün de Başkanlığı’nı yürüten Dünya şampiyonu milli tekvandocu Nur Tatar Askari’nin amcası  Vanlı Sabahattin Tatar, ailesine ait bir zeytinliğe giderek, zeytin toplamak istedi. Zeytin ağacına çıkarak, sırıkla ağacın dallarındaki zeytini yere silkemeye çalışırken dengesini kaybederek ağaçtan yere düştü. Bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sabahattin Tatar’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ayvalık’ta yüzlerce genç sporcu yetiştirerek pek çoğunu Yürüyüş Milli Takımı’na kazandıran Sabahattin Tatar’ın zamansız kaybı büyük üzüntü yarattı. Ayvalık’ta acı haberi öğrenen öğrencileri, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, eski Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Akıner, Ersan Bahar, Ayvalık Belediyesi’nin meclis üyeleri, siyasi partileri temsilcileri, Van ve çevre illerden giden akrabaları ve sevenleri hastaneye akın etti. Tatar daha sonra İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hacı Bahattin Tatarı’ın oğlu,  Rıfat, Lütfü, Burhan, Hikmet, Nizam ve Ahmet Tatar’ın ağabeyi, Yürüyüş Milli Takımı Başantrenörü ve Milli Sporcu Vanlı Sabahattin Tatar’ın  (55) cenazesi öğlen namazını müteakip Ayvalık’ta  toprağa verilecek.
Vansesi Gazetesi ailesi olarak derli hemşehrimz Sabahattin Tatar’a Allah’tan rahmet Tatar ailesi ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

İletişim Sıddık Tatar: 0532 435 06 17

Taziye Yeri: Yörük Taziye Evi

 

Bakmadan Geçme