VAN VAKFI'NDAN EĞİTİM VE SAĞLIK PROTOKOLÜ

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı, Kocaeli ile Gebze'de bulunan Medical Park Hastaneleri ve Okyanus Kolejleri arasında indirim protokolü imzaladı.

Vansesi Haber Merkezi

 

Van Vakfı, Vanlılara sağlık ve eğitim alanında indirimli hizmet sağlamak için Kocaeli ile Gebze'de bulunan Medical Park Hastaneleri ve Okyanus Kolejleri ile indirim protokolü imzaladı. Van Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ağar, Vanlıların yararlanacağı anlaşmaların takdirle karşılandığını söyledi. İmza törenine Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar'ın yanı sıra Kocaeli ve Gebze Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Taşdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Utku Özcan, Genel Müdür Alper Beğen ve Başhekim Nihat Taşdemir katıldı. 

"Vanlı hemşerilerimiz için anlaşmalar yaptık"

Kocaeli ve Gebze'de hizmet veren Medical Park Hastanelerinin tam donanımlı olduğunu ve 200'ün üzerinde doktorun çalıştığını belirten Ağar, uygulamaya koyacakları VANKART ile Vanlıların anlaşma gereği sağlıkta yüzde 25, eğitimde yüzde 20 indirimden yararlanacağını söyledi. Ağar, Vanlılara hizmet etmek için görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Sağlık ve eğitim alanında Vanlı hemşerilerimiz için anlaşmalar yaptık. Yakında uygulamaya koyacağımız VANKART ile hemşerilerimiz anlaşma yaptığımız kurumlarda eğitimde yüzde 20, sağlıkta yüzde 25 indirimden yararlanacak. Eğitim, sağlık ve turizm alanlarında diğer kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Vanlılara hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kocaeli ve Gebze Medical Park Hastaneleri Genel Müdürü Alper Beğen de "Hastanemizde estetik hariç tüm branşlarda yapılacak iş ve işlemlerde Vanlılara yüzde 25 indirim uygulanacak. Doğum ve sezaryen bölümünde ise yüzde 15 indirim yapılacak" diye konuştu. Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar ve Kocaeli Gebze Medical Park Hastaneleri Genel Müdürü Alper Beğen hazırlanan protokolü karşılıklı imzaladı.

Vanlılar eğitimde yüzde 20 indirimden yararlanacak

Van Vakfı ile Okyanus Kolejleri arasında ortak imzalanan protokolde Vanlılara yüzde 25 indirim sağlanacak. İmza töreninde Okyanus Kolejleri adına Kurumsal İletişim sorumlusu Ferda Özarslan, Van Vakfı Yönetim Kurulu adına, Van Vakfı Genel Sekreteri Şule Gökırmak ve Eğitim Kültür ve Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Çetin Evren de hazır bulundu. Van Vakfı Genel Sekreteri Şule Gökırmak Vanlı hemşerilerimizin faydalanabileceği bu tür projeler için birçok kurum ve kuruluşlar ile görüşmelerin devam ettiğini, Türkiye genelinde 25 Okyanus Koleji'ni kapsayan protokol uyarınca Okyanus Kolejlerine kaydını yaptıran Vanlıların yüzde 20 indirimden yararlanacağını söyledi.

Bakmadan Geçme