VAN MASTERLER AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Van Masterler takımı Elite World Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy'un ev sahipliğinde iftarda buluştu.

Rıdvan Can

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, başkan yardımcıları Metin Şevgin,  Bengin Çakay ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar programı gerçekleştirildi. Van'ın turizmi ve ekonomisine katkı sunan Elite World Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy'un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya gelen Van Masterler takımı hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar. Dernek başkanı Zeki Yılmaz'ın öncülüğünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına masterlerin tüm oyuncuları katıldı. Güzel ve keyifli bir ortamda geçen programın  ardından Mayıs ayında Antalya'da gerçekleşecek olan uluslararası masterler futbol turnuvasının bir  değerlendirilmesi yapıldı.

Gecede bir konuşma yapan Zeki Yılmaz, Van Masterler ailesinin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Her geçen yıl aramıza yeni arkadaşlarımız katılıyor. Biz güçlü bir aileyiz. Bugün bunu bir kez daha gördük. Her desteğini yanımızda gördüğümüz Elite World Otel Genel Müdürü ve ayrıca dernek üyemiz Oktay Aksoy'un ev sahipliğinde bugün bir aradayız. Ramazan ayının manevi havasında hep birlikte iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri misafir eden Oktay Aksoy'a ve otel çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

"TURNUVAYA KATILIYORUZ"

Her yıl geleneksel olarak Antalya Masterler Derneği Başkanı ve Fanatic Tuor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur'un öncülüğünde düzenlenen uluslararası futbol turnuvasının bu yılda gerçekleştirileceğini belirten Yılmaz, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Antalya Masterler futbolcularından merhum Bülent Üstüner'in adının verildiği futbol turnuvasında ilimizi her zaman olduğu gibi bu yıl da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

"TAKIM ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAK GÜZEL"

Gecede konuşan Van Masterler Derneği Başkan Yardımcısı Metin Şevgin, "Uzun bir aradan sonra takım arkadaşlarımızla birlikte olmak güzel bir duygu öncelikle bizleri her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programıyla bir araya getiren, takım arkadaşımız ve Elite World Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy kardeşimize böyle güzel bir gecede bizleri bir araya getirdiği için ve otel çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

"HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ"

Elite World Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy ise her biri Van'ın değeri olan efsane futbolcuları otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Van Masterler derneği çatısı altında birlik ve beraberlik içinde sürekli bir araya gelmeyi anlamlı bulduğunu Elite Vorld Otel olarak, her zaman Van Mastrelerinin yanında olacaklarını söyledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme