• Haberler
  • Spor
  • VAN GÖLÜSPOR U18 TAKIMI MALATYA'YA GİDEMİYOR

VAN GÖLÜSPOR U18 TAKIMI MALATYA'YA GİDEMİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Elit Ligi'nde Van'da oynadığı maçlarda namağlup şampiyon olan Van Gölüspor U18 takımı maddi imkansızlıklardan dolayı Malatya'da düzenlenecek U18 Türkiye şampiyonası çeyrek final müsabakalarına katılmama kararı aldı.

Rıdvan Can

Bu yıl kısıtlı imkanlarla kurulan ve ilk yılında mücadele ettiği U18 Ligini namağlup şampiyon olarak tamamlayan, Türkiye finallerinde Van'ı temsil etmeye hak kazanan Van Gölüspor U18 takımı, maddi imkansızlıklar nedeniyle Türkiye finallerine gidemiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Elit U18 Ligi'ni namağlup şampiyon tamamlayan Van Gölüpor U18 takımı Muş’ta oynadığı maçlarda rakiplerini bir bir mağlup ederek, Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştı.

“MADDİ İMKÂNSIZLIKLARDAN DOLAYI GİDEMİYORUZ”

Van Gölüspor Kulübü yaptığı açıklamada; “Malatya'da düzenlenecek olan U18 Türkiye şampiyonası çeyrek final müsabakalarına finansal sıkıntılar sebebiyle katılamıyoruz. Kulübümüzün Valilik, Belediyeler ve Van TSO'ya yapmış olduğu destek başvuruları sonuçsuz kalmıştır. Büyükşehir Belediyesi’ne araç ve yakıt başvurumuz reddedilmiştir. Bu zamana kadar Büyükşehir Belediyesi A takım dahil 10 deplasmanımıza sadece 2 defa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Sevinç aracılığıyla araç tahsis edilmiştir. Van Gençlikspor İl Müdürlüğümüz ile TFF Van Bölge Müdürlüğü konaklama noktasındaki çabalarına teşekkür ediyoruz. Ancak şampiyonaya gidemiyoruz. Üzgünüz" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme