Van Derneklerinden Başkan Özer'e ziyaret

31 Mart 2024 seçimlerinde İstanbul Esenyurt Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Özer'e Vanlılardan hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanlığı'na seçilen Vanlı Prof. Dr. Ahmet Özer, seçilmesinin ardından ilk tebrikleri memleketi Van'dan aldı. Van'ın çeşitli ilçe derneklerinden temsilciler, Başkan Özer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Van Başkale Derneği, Van Çaldıran Derneği, Van Edremit Mülk Derneği, Van Gevaş Dernekler Birliği ve Van Edremit Derneği'nin yöneticileri, seçilen Başkan Ahmet Özer'i tebrik etmek ve desteklerini iletmek üzere Esenyurt Belediye Başkanlığı makamına geldiler. Ziyaret sırasında dernek temsilcileri, Başkan Özer'e Van halkının selamını ileterek yeni görevinde başarılar dilediler. Başkan Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vanlı hemşehrilerinden gelen destek ve tebrikler için teşekkür etti.

Başkan Özer, “Desktekleri ve tebrik mesajları için; Muş Derneği, Van Başkale Derneği, Van Çaldıran Derneği, Van Edremit Mülk Derneği, Van Gevaş Dernekler Birliği, Yerelde Birlik Platformu, Er Mahmut Dede Cemevi, Van Edremit Derneği, Amaç Cetring, Hasan Harakani Camii Derneği ve Esenyurt'umuzun kaanat önderlerine gönülden teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın ve sivil toplum örgütlerimizin değerli katkıları ve düşünceleri ile hizmet yolcuğumuza başlamak gücümüze güç katıyor. Tüm konuklarımıza nazik ziyaretleri için saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Şeklinde ifadelerede yer verdi.

Vansesi Haber
 

 

Bakmadan Geçme