Vali Balcı'dan İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına ziyaret

Vali Ozan Balcı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing aldı.

Vansesi Haber Merkezi

Vali Ozan Balcı ilk ziyaretini sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğüne yaptı. Emniyet Müdürlüğü önünde Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın tarafından karşılanan Vali Balcı, polis karşılama mangasını selamladı.

Emniyet Müdürlüğü ziyaret defterini imzalayan Vali Balcı, bir süre İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile makamında görüştükten sonra birimleri tek tek dolaşarak personelle tanışarak başarılar diledi.

Daha sonra Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle toplantı yapan Vali Balcı, emniyet müdürlüğü sorumluluk alanındaki asayiş ve güvenlik durumu, ile yapılan operasyonlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, buradan İl Jandarma Komutanlığına geçti. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez tarafından karşılanan Vali Balcı, karşılama mangasını selamlayarak fotoğraf çektirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ziyaret defterini imzalayan Vali Balcı, karargahta bulunan askerlerle tanışarak sohbet etti. Bir süre İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez’in makamında görüşen Vali Balcı, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Jandarma Komutan Yardımcıları ve şube müdürlerinden bilgi aldı.

Bakmadan Geçme