ÖZCAN KARA'DAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Kara, Pazar günü deplasmanda oynanacak Silahtaroğlu Vanspor, İnegölspor maçı öncesi birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Rıdvan Can

Şahabettin Özarslaner Tesislerinde Teknik Direktör Zeki Yılmaz, yönetiminde çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar pazar günü deplasmanda oynanacağı İnegölspor maçı için Bursa'ya gitti.

Kritik İnegölspor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi, altyapı ve tesislerden sorumlu Özcan Kara, Play-off yolunda özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçların kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan dolayı hepimiz üzgünüz. Kalan iki maçımızı kazanarak play-off’ta mücadele etmek istiyoruz. Pazar günü deplasmanda İnegölspor’a konuk olacağız. Şuan Vanspor’un en büyük ihtiyacı birlik ve beraberliktir. Hepimizin Vanspor etrafında kenetlenmesi lazım. Hepimizin Vanspor’a sahip çıkması gerekir. Vanspor her zaman zoru başardı. Bugünde başaracağına inanıyorum. Olumsuz eleştirileri bırakalım play-off kaderimizi belirleyecek İnegölspor maçı öncesi şehir olarak, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenelim" dedi.

"Vanspor'un başarısı için çalışıyoruz"

Göreve geldikleri günden bu yana Vanspor’un başarısı için çalıştıklarını söyleyen Özcan Kara, “Göreve geldiğimiz günden beri tek sevdamız Vanspor'u iyi yerlere getirmek, başta kulüp başkanımız sayın Mehmet Avcı olmak üzere yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Vanspor'u hak ettiği yere getirmek adına hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.  Sezon başında kümede kalsın yeter denilen Vanspor'u play-off potasına getirdik. Play-off için kalan son iki maçımızı kazanarak, rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bunun için canla başla mücadele ediyoruz. Bu yolda birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Yönetim kurulumuzla, teknik ekibimizle çalışma arkadaşlarımız ve taraftarımızın büyük desteğiyle sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz" diye konuştu.

"Play-off iddiamız devam ediyor "

Play-off yarışından kopmadıklarını belirten Kara, “Yarışın bir puan gerisindeyiz. Futbol sürprizlerle doludur. İnegölspor maçını kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu yüzden kalan iki maçı da kayıpsız geçmek zorundayız. Şehrin tek profesyonel takımı Vanspor bu şehrin ortak sevdası ve markasıdır. Herkesin sahip çıkması gereken değeridir” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme