Öğrencilere Diş Macunu ve Diş Fırçası Dağıtıldı

Gürpınar Belediyesinin ilçe genelinde Ağız ve Diş Sağlığına yönelik başlattığı çalışmaları devam ediyor. Hoşap Mahallesi'nde bulunan Sarı Süleyman Çok Programlı Lisesi'nde ağız ve diş sağlığına yönelik kısa bilgilendirmeden sonra öğrencilerde diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Vansesi Haber Merkezi

 Gürpınar Belediyesi'nin halk sağlığı kapsamında başlattığı çalışmaları okullarda öğrencilere yönelik ağız ve diş sağlığı alanında bilgilendirmelerde bulunduktan sonra diş fırçası ve diş macunu dağıtımıyla devam ediyor. İlçe Merkezinde bulunan İmam Hatip Lisesi'nden sonra Hoşap Mahallesi'nde bulunan Sarı Süleyman çok Programlı Lisesi ile sağlık çalışmalarına devam etti. Düzenlenen ağız ve diş sağlığı programına Belediye Eş Başkanları Zeki Yıldız ve Yıldız Çetin'in yanı sıra belediye meclis üyeleri ve okul idarecileri katıldı. İlçe genelinde belediye tarafından sürdürülen sağlık seminerlerine kısaca değinen eş başkanlar, ardından da ağız ve diş sağlığının önemine yönelik değerlendirmelerde bulundular. Eş başkanların öğrenciler ile geliştirdikleri diyaloglar gözlerden kaçmazken, ağız ve diş sağlığının yanısıra öğrencilerden derslerine iyi çalışmaları da tavsiye edildi.

 Okul idaresi ve öğretmenleri ile de okulun içinde bulunduğu sorun ve sıkıntılara yönelik sohbet eden eş başkanlar ve meclis üyeleri daha sonra okuldan ayrıldılar.  

Bakmadan Geçme