Mevlana Semazen 4. Şubesini açtı

Mevlana Semazen kebap salonu 4. Şubesini Van halkının hizmetine açtı. Selahattin Arıkan, Cemil Balkaner ve Selim Özhan'ın ortaklığından açılan kebap salonu hizmete başladı.

Rıdvan Can

 

Maraş Caddesi'nde 4. Şubesinin açılışı yapılan  Mevlana Semazen kebap salonu 180 metre kare kapalı alanıyla Van halkına hizmet verecek. Van Lokantacılar Odası Başkan Vekili Selahattin Kaval ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılan açılışta bir konuşma yapan Van Lokantacılar Odası Başkan Vekili Selahattin Kaval, "Öncelikle bu işletmenin 4. Şubesini açan arkadaşları kutluyorum. Cenabı Allah onları muvaffak etsin. Böyle güzel işyerlerinin daha fazla açılması temennimizdir. 20-30 kişiye istihdam olanağı sağlayan bu tür iş yerleri işsizliğin azalmasına vesile oluyor. Bu anlamda meslektaşlarımı kutluyor bol kazançlar ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

İşletme sahiplerinden Selahattin Arıkan ise "Van'da 4'ncü şubemizi açtık. 50 yıldır bu işin içerisindeyim. Van halkına güzel hizmet sunmayı planlıyoruz. Buradaki amacımız Van'da güzel işler yapmaktır. Halkımıza kaliteli hizmet sunmayı seviyoruz. Salonumuzu 3 arkadaşla birlikte açtık. 7 yıldır beraber Van halkına güzel hizmetler veriyoruz. Van'da böylesi güzel mekanların açılmasını ve istihdam olanağı sağlanmasını diliyoruz. Toplamda 80-90  civarında çalışanımız var. Adana'da 15 yıl çalıştım. Van'a dönünce bu mesleğe başladım. 50 yıldır Van'da yemek sektörünün içindeyim. Şubelerimizde vermiş olduğumuz hizmetten ve leziz yemeklerimizden müşterilerimiz çok memnun ayrılıyorlar. Lokantalarımızda kuşbaşı, tavuk, kanat, pirzola, adana kebap, çöp şiş gibi 7-8 çeşidimiz bulunuyor. Etlerimizi Van'daki seçkin kasaplarımızdan temin ediyoruz. Etlerimizi dinlendirdikten ve sinirleri aldıktan sonra zırhla hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme