MEMUR-SEN’DEN AVANTAJ KART UYGULAMASI

Memur-Sen Van Şube Başkanlığı, üyelerine özel imkanlar sağlayan 'Avantaj Kart' uygulamasını düzenlediği toplantıyla tanıttı.

Bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar, Memur-Sen'e bağlı sendikaların il temsilcileri, üyeler ve anlaşma yapılan firma yetkilileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar, kentteki alışveriş, konaklama, eğlence, gıda, AVM ve sağlık alanlarında 30 firma ile anlaşma yaptıklarını belirtti. Memur-Sen'in üyeleri için Türkiye genelinde çeşitli anlaşmalar yaptığını ifade eden Şakar, kendilerinin de ildeki 8 bin üyeleri için çalışma yaptıklarını kaydetti. Şakar, "Kurumsal Sözleşme Töreni ve Tanıtım Kokteyli" ile bu çalışmayı açıklamak istediklerini dile getirdi. Van esnafının ve üyelerinin kazançlı çıkması amacıyla yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Şakar, "Memur-Sen, Türkiye'nin barışını ve kardeşliğini önemseyen, herkesi kucaklayan, destekleyen, insanı merkez alan bir konfederasyondur. Sendikamız yaklaşık 30 firma ile anlaşma yaptı. Bu anlaşmayı yapan komisyonumuz, burada anlaşma ile ilgili merak ettiklerinizi birazdan çıkıp anlatacak. Ben bu anlaşmanın üyelerimiz ve esnafımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Şakar'ın konuşmasının ardından anlaşma yapılan kurumlarla indirim oranları, şartları ve elde edilen kazanımlar slayt gösterisiyle katılımcılara anlatıldı.

Bakmadan Geçme