• Haberler
  • Güncel
  • Kuveyt Türk Yenilenen Yüzüyle Van'da Hizmete Başladı

Kuveyt Türk Yenilenen Yüzüyle Van'da Hizmete Başladı

Türkiye'nin en önemli bankalarından olan Kuveyt Türk Van şubesi, Vanlılara daha iyi bir hizmet sunabilmek için yenilendi.

Fahrettin Yiğit

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde ve Kazım Karabekir caddesinde iki şubesi bulunan Kuveyt Türk Bankası, Merkez şubesini Vanlılara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için tadilata girmişti. Kuveyt Türk Bankası Merkez şubesi Van'a olan hizmetin kesilmemesi için geçici olarak farklı bir adreste hizmet vermesinin ardından Cumhuriyet Caddesinde üzerinde bulunan şubesine yeniden taşınarak yeni yüzüyle hizmete başladı.

Van’da İki şubesi ile Müşterilerine hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, her geçen gün Müşteri sayısını artırma başarısı gösterdiği gibi, Müşterilerine verdiği başarılı hizmetlerle kısa sürede Van’da en çok tercih edilen Bankalar arasına girmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde, müşterilerine daha rahat ve konforlu bir ortamda hizmet vermeyi amaçlayan Kuveyt Türk Katılım Bankası Van, yaklaşık iki ay geçici olarak farklı bir adreste hizmet veriyordu. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda Merkez Şubesi, Van Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kuveyt Türk Bankası Merkez şubesi, yeni yüzü ve yeni konsepti tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Tüm amaçlarının Banka şubesine gelen Müşterilerinin rahat ve konforlu bir ortamda hizmet almalarını sağlamak olduğunu belirten Kuveyt Türk Katılım Bankası yetkilileri, kendilerini tercih eden tüm müşterilerine teşekkür ettiklerini belirterek, Kuveyt Türk Banka şubelerinin tek amacı müşteri memnuniyeti olduğunu ifade ettiler. Banka yetkilileri önemli bir açıklamada da bulunarak; “Mobilden anında Kuveyt Türk’lü olmanın çok kolay olduğunu hatırlatmak isteriz. Evinden çıkmadan müşteri olurken dijital bankacılığın tüm avantajlarından faydalanan, masrafsız hesap, ücretsiz havale, EFT ve daha birçok kolaylık Kuveyt Türk’te olduğunu söylediler.


Vnasesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme