Van'da yarın 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 20 Mayıs Pazartesi (yarın) Van merkez ve bir çok ilçede 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 20 Mayıs Pazartesi (yarın) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van merkez ve bazı ilçe mahallelerinde onarım bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. İşte Van’da elektriklerin kesileceği mahalleler…

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Cevdet Paşa, Seyit Fehim Arvasi Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde, Eminpaşa, Süphan,Şabaniye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, Abdurrahman Gazi, Selimbey, Yalı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, Örene, Görüşlü, Çelebibağı, Karaoğlan Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde, Babacan, Gönderme, Tansu,Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çatak ilçesinde, Atlıhan Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde, Dorutay, Çubuklu, Aksörgüç Ve Seydibey Köyleri Çubuklu Göletaltı Çubuklu Bedir Akçay Ve Seydibey Seyrantepe Mezarlarında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme