Erkek Giyimi Daffari Van'da

Erkek giyimin öncü markalarından olan Daffari Van’daki ilk şubesini açtı. Açılışını Van TSO Başkanı Necdet Takva’nın yaptığı Daffari giyim mağazası her mevsim şık, kullanışlı ve iddialı tarzıyla şıklığına önem veren gömleklerden, takım elbiselerden kravatlara, kot pantolonlardan ayakkabı ve çeşitli aksesuarlara kadar birçok ürün çeşidini bünyesinde barındıran özgün tasarımlarıyla Vanlı erkeklerin gözde markası olmayı hedefliyor.

Rıdvan CAN

Sektörün öncü markalarından Daffari mağazası Van şubesinin açılışı Van TSO Başkanı Necdet Takva'nın katılımıyla gerçekleşti. Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markası olan Daffari Van mağazası Maraş Caddesi üzeri Soydan İş Merkezi 1.katında hizmet verecek. Mağaza açılışına İşletme sahibi Erhan Özbey ve Necmi Ağa’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 Açılışta konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van’ın her geçen gün geliştiğini son dönemde genellikle hizmet sektöründe farklı işyerlerinin açılışını yaptıklarını ifade ederek, bugün burada Van’lı kardeşlerimizin Van’a getirdiği erkek giyimin öncüsü Daffari mağazasının açılışına katılmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İşyeri Van’a ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Daffari Van Mağaza Müdürü ve işletme sahibi Erhan Özbey, hedeflerinin kaliteli ürünü daha uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, İstanbul’da olduğu gibi Van'da da Daffari markasının bilinirliğini arttırmak olduğunu belirterek, iddialı markası Daffari, eşsiz tasarımlarıyla stilini ve kendisini farklı kılmak isteyen erkekleri Daffari mağazasına davet etti.

 Açılış nedeniyle indirim başlattıklarını söyleyen Özbey, “Giyim sektörünün genelinde olduğu gibi biz de mağazamızda indirim başlattık. Bazı ürünlerde yüzde 80'e kadar indirim olabiliyor bu şekilde hem tüketici mutlu bir şekilde mağazamızdan alış verişini yapıyor hem de biz sürüm yaparak, yani indirimin etkisiyle çok ürün satarak kazanıyoruz. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber vatandaşlar bayramlık giyim alışverişine çıkmaya başladılar. İşlerimizde gözle görülür bir artış oldu” dedi.

Bakmadan Geçme