Takva'dan babası adına mevlit

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva’nın babası Halef Takva ve ‘Bak Hele Bak’ Yusuf Konak’ın merhum oğlu Harun Konak adına mevlit okutuldu.

Rıdvan Can

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın altında iftar sofrasının olduğu yerde verilen mevlide yoğun ilgi gösterildi.

Van eşraflarından 2004 yılında hayatını kaybeden Halef Takva ve geçtiğimiz yıl Ekim ayında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Harun Konak için mevlit verildi.

Van TSO Başkanı Necdet Takva tarafından organize edilen programda, geçen yıl hayatını kaybeden Harun Konak da unutulmadı. Babası adına mevlit okutan Van TSO Başkanı Necdet Takva, söz konusu mevlide Van TSO Meclis Üyesi Yusuf Konak’ın oğlu Harun Konak’ı da ekledi.

Oğlu Harun Konak adına mevlit okutulmasının kendisi için sürpriz olduğunu belirten ‘Bak Hele Bak’ lakaplı Yusuf Konak, “Necdet Bey, babası adına mevlit okutacağını söyleyince bizler de katıldık. Ancak gördüm ki oğlum Harun adına da mevlit okutuldu. Bu hassas düşüncesinden dolayı Van TSO Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok duygulandım. Katılım gösterenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yoğun ilginin gösterildiği mevlit sonrası iftar açan davetliler, ‘Bak Hele Bak’ Kahvaltı Sarayı’nda çay içip sohbet etti.

Bakmadan Geçme