Van'da bir çok mahallede elektrikler kesilecek

VEDAŞ tarafından yapılan duyurda 26 Nisan Cuma (Bugün) Van'ın İpekyolu ilçesi dahil olmak üzere 4 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ, 26 Nisan Cuma günü (Bugün) Van’da 4 ilçede yapacağı onarım ve bakım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurarak Vanlıların tedbirli olması gerektiğini belirtti. İşte Van’daki elektrik kesintisinin detayları…

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Şerefiye, Bahçıvan, Cumhuriyet, Hafiziye Mahalleleri planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Atmaca,Sağlamtaş, Ermişler, Gedikbulak, Derebey, Yumrutepe, Bağdaşan, Yeşilsu, Göllü, Meydancık, Şahgeldi, Değirmenözü, Özyurt, Pirgarip, Dağönü, Güvençli, Halkalı, Yaylıyaka, Akçift, Esenpınar, Karaağaç, Kumluca, Çakırbey, Çolpan, Tabanlı Mahalleleri planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Altıntepe, İskele Mahalleleri planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bükeç,Oğuldamı, Örmeli, Geziyurt, Kalkanlı, Kılıçtutan, Sıcaksu, Topçudeğirmeni, Dağseven, Kırkgeçit, Kapçık, Topyıldız,Beşbudak, Çepkenli, Geçerli, Özlüce, Taşlıyazı, Akdoğu, Çatakdibi, Dolaylı, Yalınca, Dikbıyık, Üçdoğan - Mahalleleri planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında, Bahçelievler, Karşıyaka, İkizler, Uysal, Yanıkçay, Atalan, Dağyöre, Pınarbaşı, Değirmitaş, Hişet, Yemişlik, Kazanç, Hasbey, Dereagzı, Elmalı, Bağlama, İnköy, Selimiye, Koçak, Yoldöndü, Aydınocak, Dokuzağaç, Kurultu, Yuva, Göründü, Dilmetaş, Kuşluk, Timar, Altınsaç, Guzelkonak, Kayalar  planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Açıkyol Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

 

Bakmadan Geçme