Hilton Van Oteli personel gecesini kutladı

DoubleTree By Hilton Van Oteli tarafından geleneksel hale getirilen 8. Personel Gecesi kutlandı.

Rıdvan Can

DoubleTree By Hilton Van Oteli çalışanları 8. Personel Gecesini kutladı. Gecede Arif Taşdemir ve orkestrası ile birlikte otel çalışanları doyasıya eğlendi.

Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün, her yıl düzenledikleri personel gecesinin 8.sini kutladıklarını belirterek, amaçlarının personelinin yorgunluklarını atmaları, tüm çalışanların bir arada eğlenebilmeleri olduğunu söyledi. Angün, "2018 yılına keyifle devam etmek için personelimizle bir araya geldik. Bu başarıdaki en büyük pay her zaman ifade ettiğim gibi ekip başarısıdır. Eşsiz özveri, disiplin ve çalışkan olmadan hizmet sektöründe başarılı olmak mümkün değildir. Bu başarıda geçmişte ve bugün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Van'ın turizm ekonomisine katkılar sağlarken, toplumsal, sosyal sorumluluğa önem veriyoruz. Otelimize gelen her konuğumuza sevgiyle hizmet eden tüm ekip arkadaşlarımıza sağlıklı ve mutlu yaşam diliyorum" dedi.

Canlı müzik eşliğinde devam eden gece yemek servisinden sonra yerini coşkulu eğlenceye bıraktı. Otel çalışanları halay çekip, doyasıya eğlendikten sonra otel yönetimi tarafından tüm personele altın dağıtıldı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme