HAKEMLER GECEDE BULUŞTU!

Rıdvan CAN
Van Hakemler Derneği tarafından açılan hakemlik kursunda başarılı olan 6 genç hakeme düzenlenen gecede il kokartları takıldı.  Genç hakemlere kokartları Van İl Hakemler Derneği Başkanı Erol Akyürek ve İl hakem Kurulu Başkanı Yalçın Kızıltan taktı.  Hakemler Derneği tarafından Merit Şahmaran Otelinde düzenlenen geceye Hakemler Derneği Başkanı Erol Akyürek, İl Hakem Kurulu Başkanı Yalçın Kızıltan, yönetim kurlu üyeleri, gözlemciler,  hakemler ve çok sayıda konuk katıldı.
Başkan Akyürek: Çıtayı Yükselttik.
Gecede bir konuşma yapan Erol Akyürek, il hakemliğine terfi eden 6 genç hakemi kutlayarak sözlerine başlayarak şunları söyledi; " İl Hakemliğine terfi eden hakemlerimiz, dilerim daha üst klasmanlara çıkarak bizi gururlandırır. Van hakemliğinin çıtasını yükselttik. Hedefimiz klasmanlarda Vanlı hakem sayımızı arttırmak ve üst klasmanlara çıkmak için yoğun çaba sarf etmektir. Hakem arkadaşlarımız düzenli ve disiplinli şekilde çalıştığı takdirde bir gün mutlaka bunun ödülünü alacaklardır. Geceye katılarak bizleri onurlandıran katılımcılara teşekkür ediyorum."
Kızıltan: ''Hakemliği yüceltirsek biz yükseliriz''
Kokart töreninde bir konuşma yapan İl hakem Kurulu Başkanı Yalçın Kızıltan, ise, her şeyin bittiği yerde güzel şeyler başladığını ifade ederek,  ''Hakemliği yüceltirsek biz yükseliriz " dedi ve genç hakemlere başarı diledi.
 Kokartlarını taktılar, sonra eğlendiler…
Konuşmaların ardından genç hakemler klasmanlarına göre sahneye davet edilerek kokartları takıldı. Genç hakem adaylarının oldukça mutlu ve bir o kadar da heyecanlı oldukları gecede hakemler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekip eğlendiler. 

Bakmadan Geçme