GÜRPINAR'DA EVİ YANAN AİLE DESTEK BEKLİYOR

Gürpınar'da tek katlı müstakil evde elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle tüm eşyaları yanarak kullanılamaz hale gelen aile yetkililerden destek bekliyor.

Burhan Ergin

Gürpınar Çatakdibi Mahallesi Dövenciler Mezrasında Cemil Can ve ailesine ait evde elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangın maddi hasara yol açtı. Önceki gün öğle saatlerinde meydana gelen yangını söndürmek için vatandaşlar müdahale etti. Ev sahibi Cemil Can, “Maddi olarak durumum iyi değil. Yanan ev kullanılamaz hale geldi. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bu konu hakkında yetkililerden destek bekliyorum” dedi.

Yangın nedeniyle evinin tamamı yanan Can ailesinin tüm eşyaları kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangınla ilgili konuşan ev sahibi Cemil Can yetkililerden yardım talep ederek, “Pancar toplamak için yaylaya çıktıktan sonra öğle saatlerinde elektrik panosundan kaynaklı çıkan yangında evimiz kullanılamaz hale geldi. Komşularımız bizi arayıp evimizde yangın çıktığını söylediler. Apar topar çıkıp eve gittik. Neye uğradığımızı şaşırdık. Şoka girdik. Evimiz tamamen yanmış durumdaydı. Tüm eşyalar kullanılamaz hale gelmiş. Çok mağdur durumdayız. Evi eski haline döndürmek için yetkililerden destek bekliyoruz. Lütfen bize yardım edin” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme