• Haberler
  • Spor
  • Van masterler turnuvaya iddialı hazırlanıyor

Van masterler turnuvaya iddialı hazırlanıyor

Türkiye'nin önde gelen uluslararası futbol turnuvası organizasyonlarından 2022 Türkiye Masterlar futbol şampiyonası 18-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya Kremline Palace Otel tesislerinde yapılacak.

18-24 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 12'nci Uluslararası Masterler Futbol turnuvasına geçen yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Antalya masterleri oyuncularından merhum Bülent Üstüner’in ismi verildi. Turnuva koordinatörü Antalya Fanatic Tour Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Okur ve yönetim kurulu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl ise 12'ncisi düzenlenecek uluslararası masterler futbol turnuvasına yurt içinden ve yurt dışından toplam 40 takım katılıyor.

“BÜLENT ÜSTÜNER'İ RAHMETLE ANIYORUZ”

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, “Antalya Masterler takımı oyuncusu Bülent Üstüner'i koronavirüs nedeniyle kaybetmenin acısını yaşadık. Van Masterler ailesi olarak merhum Üstüner'e rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bu yıl 12'ncisi düzenlenecek olan ve merhum Bülent Üstüner'in adının verildiği Türkiye Masterler futbol turnuvasının hazırlıklarına aralıksız devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz uluslararası turnuvada ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir.  Van'a yakışır fair play çerçevesinde bir turnuva geçirmek istiyoruz" dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

18-24 Mayıs tarihlerinde yapılacak uluslararası futbol turnuvasına güçlü takımların katılacağını belirten Yılmaz, “Van Masterler takımı olarak, çok ciddi çalışıyoruz. Turnuvaya kısa bir zaman kaldı. Hazırlıklarımız haftanın belli günlerinde İpekyolu İlçe Stadında iki takım halinde çift kale maçlarla tam kadro sürdürüyoruz. Van Masterlar Derneği adına bizleri her yıl olduğu gibi bu yıl da uluslararası futbol turnuvasına davet eden Mehmet Hakan Onkur ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Türkiye Masterler şampiyonasında hedefimiz Van'a kupayla dönmek” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme