Takva'dan Bilici'ye ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici'yi ziyaret etti.

TOBB 80. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere Ankara’da bulunan Van TSO Başkanı Necdet Takva, Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici’yi makamında ziyaret etti. Takva, görüşmede; Van’ın sorunları mecliste gündeme getiren ve çözüm talebinde bulunan Bilici'ye teşekkür etti.

Bilici ise yaptığı açıklamada, “Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, TOBB Delegeleri ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim’ ifadelerine yer verdi.

Görüşmede, Van'ın ekonomik, sosyal ve altyapı sorunlarının ele alındığı ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı öğrenildi. Takva'nın, Bilici ile yaptığı görüşmede, bölgesel kalkınma için atılması gereken adımlar konusunda fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici'nin, Van'ın sorunlarına duyarlı olması ve çözüm arayışında olması, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Bilici'nin, Van TSO Başkanı Necdet Takva'yı makamında ağırlaması ve iki tarafın görüş alışverişinde bulunması, ortak çözüm yollarının bulunması açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme