DOĞAN: ABD'NİN PLANLARI ÇÖKTÜ

Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Arif Doğan, 'ABD ve FETÖ terör örgütü hem komşularımızla aramızı bozdular, hem de ülkemizde terör olaylarını tırmandırdılar. ABD'nin amacı ülkemizi parçalayarak Ortadoğu'da küçük küçük parçalara bölerek kendi himayesinde yöneteceği ülkeler yaratmaktı. Tabi bu planları çöktü. Şuan birleşen bir Türkiye yarattık. Yıllarca Türkiye'nin bölünmesine ön ayak olanlar ülkemizde ezildikçe Türkiye kendi içinde birleşme ve safları sıklaştırma durumu noktasına geldi' dedi.

Burhan Ergin

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Arif Doğan gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü.

“Partimize Van, Hakkari, Şırnak’tan büyük katılım var”

Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Arif Doğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini sürekli ziyaret ettiklerini belirterek, “Vansesi Gazetesi bizim bölgenin sesi ve kulağıdır. Vatan Partisi olarak yayınlarını yakinen takip ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizi sürekli ziyaret ederek, insanlarımızla bir araya geliyoruz. Dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeler partimizin doğru çizgisini, siyasetini kanıtlıyor. Partimize Van, Hakkari, Şırnak’tan büyük katılım var. Bu katılımları örgütlüyoruz. ABD ve FETÖ terör örgütü hem komşularımızla aramızı bozdular, hem de ülkemizde terör olaylarını tırmandırdılar. ABD’nin amacı ülkemizi parçalayarak Ortadoğu’da küçük küçük parçalara bölerek kendi himayesinde yöneteceği ülkeler yaratmaktı. Tabi bu planları çöktü. Şuan birleşen bir Türkiye yarattık. Yıllarca Türkiye’nin bölünmesine ön ayak olanlar ülkemizde ezildikçe Türkiye kendi içinde birleşme ve safları sıklaştırma durumu noktasına geldi. İnşallah üreterek ekonomimizi düze çıkaracağız. Burada Atlantik cephesinin çöküşü ve Avrasya’ya yönelmemiz hem siyasi hem de ekonomik olarak da önümüzdeki dönümün çıkış noktasıdır. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan’da bir darbeyle göreve gelmiştir. Paşinyan ABD’li Soros yanlısı bir darbecidir. Bakın Ortadoğu’da sadece Azerbaycan veya Ermenistan meselesi değil. Karışan tüm ülkelerin işin içinde Sorosçuların ve ABD’lilerin parmağı var” dedi.

“Ermenistan’ın Karabağ işgali Van’ın işgaline benziyor”

Ermenistan, Karabağ’ı terk ederken yakıp, yıktığını belirten Doğan, “Türkiye’ninde bundan sonra bir tutum alması lazım. Bizim Suriye konusunda bir an evvel adım atarak, Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşmemiz gerekiyor. Suriye ile hem ekonomik hem de siyasi ilişkilerimizi düzeltmeliyiz. Ermenistan’ın Karabağ’ı terk ederken şehri yakıp yıkması Van’ın 1915’teki işgaline benziyor. Ermenistan’ın vahşiliği Karabağ’ın 30 yıl önceki işgalinde de vardı. Girerken de çıkarken de çoluk çocuk demeden katliamlar yaptılar. Evleri, kamu binalarını yakıp yıktılar. Şimdi de aynısını yapıyorlar. Ermenistan emperyalist devletlerin oyununa gelmekten vazgeçmeli ve komşularıyla arasını bozmamalıdır. Bakın Ermeni dostlarımızla görüştüğümüzde onlarda aynı bizim söylediklerimizi söylüyor” diye konuştu.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile Yazı İşleri Müdürü İkram Kali, ziyaretten duyduğu memnuniyetten dolayı Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Arif Doğan’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme