Büyükşehir'de keyifler yerinde

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligin 20'nci haftasında kritik bir deplasman maçına çıktı.

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligin 20'nci haftasında kritik bir deplasman maçına çıktı. Şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor'un Alibeyköyspor karşısında aldığı galibiyet rakiplerine şampiyonluk yolunda "Bizde varız buradayız" mesajı verdi. Hani derler ya (1-0 olsun bizim olsun) öyle de oldu. Bu anlamda maçın neresinden bakarsanız bakın iki taraf için önemli ve bir o kadar da zor maçtı.

TARAFTARIMIZ HER YERDE

Mesele Van ve Van'ın markası Van Büyükşehir Belediyespor olunca, içerde dışarı da fark etmiyor. Gerek Van'da gerek İstanbul'da ve gerekse İstanbul dışında yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor sevdalıları ve taraftarları takımlarını yalnız bırakmıyor. Tıpkı hafta sonu deplasmanda Alibeyköyspor maçında olduğu gibi.

 

Ev sahibi Alibeyköyspor kulübü tarafından Van Büyükşehir Belediyespor taraftarlarına ayrılan 50 kişilik kontenjanı dolduran 50'yakın Vanlı taraftarın alınan bu galibiyette çok önemli payı olduğunu unutmayalım. Alibeyköyspor karşısında takımı 90 dakika destekleyerek futbolcuları ateşleyen taraftarlarımızı canı gönülden kutluyorum.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme