BDP’li Yiğit, Güner ve Kaya İskele’de

Seçim çalışmaları çerçevesinde düzenlenen halk toplantılarına katılan Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, AKP dönemi ile kendi dönemlerini kıyaslamadıklarını ifade ederek, “Ayakkabı kutusu sahipleri ile hiçbir zaman kendimizi kıyaslayamayız. Yaptıklarımız ortadadır. Herkese eşit şekilde hizmet götürmek için çabalıyoruz” dedi.

Vansesi Haber Merkezi

Köy, ev ziyaretleri, sohbet toplantıları, hasta ziyaretleri ve taziye ziyaretleri gerçekleştiren BDP Tuşba Belediye Başkan adayı Öner Yiğit ve eş başkan adayı Hatice Günel, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiler.

Toplantılarda konuşan Bekir Kaya, belediyenin 5 yıllık çalışmaları hakkında halka bilgi vererek, halkın talepleri ve sorunlarını not aldı. Tuşba Belediye Başkan adayı Öner Yiğit toplantılarda yaptığı konuşmada “ Kürdistan’daki bütün belediyeleri kazanacağız” dedi.

Eş Başkan adayı Hatice Günel ise Ak Parti’nin yoksulluğa, çaresizliğe terk edilmiş halkın, dini duyguları sömürülerek onları kandırmaya çalıştığını ileri sürerek“AKP özel okullar eli ile Kürt halkına ana dilini para ile satmak istiyor. Bu nedenle AKP en iyi cevabı sandıkta alacaktır” diye konuştu.


Bakmadan Geçme