Bayanlar deplasmanda galip

Kadınlar Türkiye birinci Futbol Ligi 8.Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ligin ilk maçında deplasmanda Siirtspor Bayan Futbol Takımı ile karşılaştığı maçta Hamide, Gülcan ve Aycan’ın golleriyle 3-0 kazanarak Van’a galibiyetle dönerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Van Büyükşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Ramazan Bildirici, maç sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu ilk maçtan 3 puanla ayrılmanın önemli olduğunu, kendi evlerinde oynayacakları ligin güçlü takımı Iğdır 1976 spor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

 

Bildirici, "Takımın ilk maçı olduğundanSiirtspor  maçına çok iyi hazırlandık. Elde ettiğimiz başarı tesadüf değil. Kendimizi ilk maçımız olan Siirtspor, maçına kilitlemiştik. Her gün düzenli antrenmanlar yaparak bu maçı alacağız diye kendimize söz veriyorduk. Siirt’te sözümüzü tuttuk ve bu ilk maçımızda 3 puanı almanın mutluluğu içerisindeyiz. Şimdi kendi evimizde oynayacağımız zorlu bir Iğdır 1976 spor  maçı var. İnşallah bu maçtan da galip ayrılacağız ve Van B.Belediyespor'u 2. Lig'e taşıyacağız." Dedi.

 

Bakmadan Geçme