AK Parti Seçim Bürosuna Yoğun İlgi

7 Haziran Milletvekili seçimlerinin yaklaşması ile birlikte seçim çalışmalarına hız veren AK Parti eski devlet hastanesi yanında bulunan Iraklar İş Merkezi’nde seçim bürosunu açtı.

İlhan Siyahtaş

 

Milletvekili seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İl Başkanlığı  il merkezinde ilk seçim bürosunu açtı. Beşyol mevkii  Büyük Urartu Oteli yanında  açılan seçim bürosu halktan yoğun ilgi görüyor.

Seçim bürosu ile ilgili  açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda” Yaklaşan seçim tarihi ile birlikte seçim çalışmalarımıza hız kazandırdık. İlçe ziyaretleri, köy ziyaretleri çeşitli, Sivil toplum örgütleri ile esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her bir Milletvekili adayımız farklı bölgelerde, çalışmalara katılıyor. Bununla birlikte seçim bürolarımızın ilkini Beşyol mevkii eski devlet hastanesi yanında İl binamızın az aşağısında kurduk. İkinci seçim büromuzu ise yine Beşyol mevkii Urartu oteli yanı Iraklar iş merkezi 6. Noter üstünde açtık. Seçim bürolarımız sabahın erken saatlerinde açılıp, gece geç saatlere kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Görevli başkan yardımcılarımız orada vatandaşlarımızın sorun ve talepleri ile ilgilenerek, vatandaşlarımıza yardımcı oluyorlar. Bizler de programlarımızdan doğan boşlukta seçim bürolarımızda bulunarak, vatandaşlarımızla ilgileniyoruz. Tüm Van halkımızı seçim büromuza  davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme