AK Parti İl Başkanlığı'na Kadın Başkan Adayı

AK Parti Van il ve ilçe teşkilatlarının istifasından sonra Edremit Eski İlçe Başkanı Handan Fidan Van İl Başkanlığı için adaylık müracatı yaptı.

Vansesi Haber Merkezi

AK Parti Van İl Başkanlı için adaylık müracaatı yapan Edremit Eski İlçe Başkanı Handan Fidan atanacak olan yeni il yönetimine başkan olarak talip olduğunu açıkladı. Açıklamasında Van’da ilk ve tek kadın ilçe başkanı olarak Edremit ilçesinde görev yaptığının altını çizen Fidan, “ Edremit İlçe Başkanlığı yaptığım sürece bayanların ak partiye verdiği değeri ve desteği 30 mart yerel seçimlerinde yakinen gördüm. Gerek seçim çalışmalarında gerekse sandık görevlerinde kadınlarımız erkeklerden çok daha gayretli ve fedakarca çalıştı.  Bu da kadınlarımızın AK Parti çatısı altında sürdürdüğümüz hizmet davamızı çok benimsediğini ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiklerini gösteriyor. Başbakanımızın kadınlara verdiği değeri gördüğümüz için biz de ahde vefa göstererek Başbakanımıza sahip çıkıyoruz. Bu nedenle hizmet kervanı içerisinde üzerime düşen görevi ve hizmeti yapabilmek içni Van İl Başkanlığına aday oldum. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Van ilinde ahde vefayı göstermek istiyoruz. Kadınların Sayın Başbakanımıza sahip çıkmasını il genelinde bir politika olarak gündeme getirmek ve uygulamak istiyoruz. Hedefimiz, burada başbakanımızın başlattığı çözüm sürecine hakkı ile sahip çıkabilmek, bölgemize yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin planlamasının ihtiyaca göre yapılarak doğru zamanda doğru yere doğru yatırım yapılması konusunda tüm gücümüzle çalışacağız. Ayrıca yapılan yatırım ve hizmetlerin etkin bir şekilde tanıtımı yapılarak kamuoyunun AK Parti Hükümetlerinin hizmetleri konusunda bilgilendirilmesinin öneminin farkındayız” dedi.

Van İl Yönetimine bireysel başarıdan çok ekip çalışmasını ve başarısını önemseyen bir anlayışı hakim kılmak için İl Başkanlığı görevine talip olduğuna dikkat çeken Fidan,  “Bu görev bana verilsin verilmesin yine davamızın sahibi ve yolumuzun yolcusuyuz. Ülkemizin memleketimizin refahı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diyerek dava insanı olduğuna vurgu yaptı.

Bakmadan Geçme