1974 Vanspor Kulübü’nden Jest

Van Amatör Liginde mücadele eden 1974 Vanspor kulübü yöneticileri amatör futbola desteklerinden dolayı Vansesi gazetesine ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Vansesi Gazetesi spor Müdürü Rıdvan Can’a 1974 Vanspor Kulübünün siyah kırmızı renklerini taşıyan 65 sırt numaralı “Rıdvan Can” yazılı forma hediye edildi.

Rıdvan CAN

1974 Vanspor Kulübü As Başkanı Gültekin Fidan, Teknik Direktör Turgay Karatekin, Antrenörlerden Aydın Oyman ve İbrahim Çavuşoğlu Van’da amatör spora destek veren Vansesi gazetesini ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ve Spor Müdürü Rıdvan Can ile bir süre sohbet ettiler.  Teknik Direktör Turgay Karatekin ziyaret anısına “Rıdvan Can” yazılı formayı Spor Müdürü Rıdvan Can’a hediye ettiler.

 

Ziyarette konuşan 1974 Teknik Direktör Turgay Karatekin, “ Her zaman amatör  sporun yanında  olan, amatör  spora  önem veren, sesimizi   sorunlarımızı  duyuran  Vansesi Gazetesi’ne   ve  maçlarımızda yanımızda olan,  bizlere güç veren  Rıdvan Can’a teşekkür ediyoruz.  Bizde kulüp olarak Rıdvan Can adını özel forma yaptırarak teşekkür etmek istedik. Van’da futbola emeği geçen bütün değerlerimizi ilerleyen günlerde ziyaret edeceğiz.   Vefalı olmak bizim kültürümüzde vardır.  Bizde  vefalı olmak istiyoruz” dedi.

Takım hakkında bilgiler de  veren Turgay Karatekin,  “Takımımızın geleceği gençlerimizdir. Çocuklarımızın iyi bir şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. En önemlisi çocukları sosyalleştiriyoruz. Çocukların iyi bir şekilde yetişmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz bu anlamda şehrin dinamiklerinin 1974 Vanspor kulübünü sahiplenerek  destek vermesi gerekiyor” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme