Yıldırım: Şampiyonluğu İstiyoruz

Van Büyükşehir Belediyespor 2014-2015 sezonu hazırlıklarının birinci etap kampını geçen hafta sonu Atatürk Şehir Stadyumunda yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Rıdvan CAN

 

Spor Toto 3’lig 3’ncü Grup’ta 2014-2015 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Büyükşehir Belediyespor birinci etap kampını geçen hafta sonu Van Atatürk Şehir Stadyumunda yaptığı son antrenmanla tamamladı. Büyükşehir Belediyespor   ikinci etap kampı 3 günlük iznin ardından çarşamba günü Nevşehir’de başlayacak. Nevşehir kampında çalışma ve hazırlık maçlarıyla oyun sistemi ve kadro şekillendirecek.

 

Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Burhan Yıldırım yönetiminde yapılan ilk etap kampının son çalışması çift kale maçıyla tamamladı. Antrenmana tüm futbolcular katıldı.   Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 5 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çalışmanın ardından çift kale maçında futbolcuların hırslı  ve istekli oldukları gözlendi.  Teknik Direktör Burhan Yıldırım oyunu zaman zaman durdurarak futbolcularını uyarması dikkatlerden kaçmadı.  

 

ZOR BİR GRUPTA MÜCADELE EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediyespspor Teknik Direktörü Burhan Yıldırım, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’Zor bir grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda güçlü ve iddialı takımlar var. Ligde hedefimiz şampiyonluktur. Diğer takımlar kadar Büyükşehir Belediyespor’da yarışta iddialıdır. Transferlerinizi bu doğrultuda yaptık.  Şampiyonluğu istiyoruz”  dedi.

 

İLK ETAP KAMPINDA GÜÇ DEPOLANDI

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Van’da,  Şahabettin Özaraslaner tesislerinde tamamladıklarını söyleyen Yıldırım,“ Çalışmalar istenilen ölçüde geçti. Birinci etap çalışmalarımızdan son derece memnunum. Burada ki, çalışmalarda amacımız Nevşehir'deki kampımız 2 hafta sürecek. Hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Maçlar, sistem ve kadro için belirleyici olacak. Çalışmalara 28 futbolcu katılacak. Kamp çalışma programı kapsamında yapacağımız özel maçlarla kampı tamamlayacağız’’ diye konuştu.

 

PLANIMIZI ŞAMPİYONLUK İÇİN YAPTIK

Yıldırım," Lig başladığı zaman iyi bir başlangıç yapacağız. Yeni sezonda tek hedefimiz şampiyonluk. Kulüp Başkanımız Mahmut Pala, yönetim kurulu ve futbolcularımızla birlikte bütün planımızı şampiyonluk için yaptık Moral ve kondisyon olarak eksiklerimiz var, onları da çalışarak, oynayarak asgariye indireceğiz. Futbolcularımın istekli ve arzulu olmaları beni mutlu ediyor. Futbolcularımın takım olma ruhu muhteşem. Kafalarında tek bir şey var; Büyükşehir Belediyespor'u layık olduğu yere hep birlikte nasıl taşıyabiliriz?' Çalışmalarımız da bu inançla devam ediyor. Şuana kadar yaptığımız transferlerden çok memnunum. Bizi hedefe taşıyacak iyi oyuncular transfer ettik.  Eksik gördüğümüz kale ve gol yollarında iyi bir kaleci ve santrfor transfer edip transferi noktalayacağız” dedi.

 

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Yeni sezonda taraftarlardan destek beklediklerini belirten, Yıldırım, “Başarılı bir sezon geçirmek amacındayız. Vanlıyım diyen,  herkesi takıma destek olmaya davet ediyorum Taraftarlarımızdan destek istiyoruz,  Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.  Çok güzel günler görüp, başarılı olacağız” dedi.

 

Bakmadan Geçme