Yıkılan Aydınlatma Direkleri Tehlike Saçıyor

Ak Parti Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi sonrası meydana gelen olaylar sırasında Cumhuriyet Caddesi orta refüjde göstericiler tarafından yıkılan aydınlatma direkleri tehlike saçıyor.

İlhan Siyahtaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginin ardından çıkan olaylar da Cumhuriyet Caddesi orta refüjde göstericiler tarafından yıkılarak kullanılamaz hale getirilen aydınlatma direkleri tehlike saçıyor.  Vatandaşlar zarar gören direklerin kaldırılmasını istiyor.

Cumhuriyet Caddesi orta refüj üzerinde kaldırılmayı bekleyen aydınlatma direklerinin görüntü kirliliği ve tehlike oluşturduğuna dikkat çeken vatandaşlar,  “ Direklerin göstericiler tarafından yıkılması, kamu malına zarar verilmesi üzücüdür. Yapılanlar demokratik bir hak değildir. Vatandaşın vergileriyle yapılan hizmetlere ve yapılara zarar verilerek hak aranmaz.  Yıkılan direklerin Vangölü Elektrik Dağıtım yetiklileri tarafından kaldırılmasını istiyoruz. Cadde ortasında çirkin ve tehlikeli bir şekilde duran direkler ilimiz açısından çok kötü bir görüntü oluşturuyor” diye konuştular. 

Bakmadan Geçme